català   castellano

Serveis

Taller

 • Revisions:
  A Mecànica Salvador li fem la revisió del cotxe nou sense que vostè perdi la garantia oficial de la marca, segons el reglament 1400/2002 de la Comissió Europea. També li fem amb conformitat al llibre de manteniment. Gaudeixi des del primer dia de vida del seu cotxe d'un servei de qualitat, a un preu just i sense perdre cap garantia.

  Revisió express. Disposem d'un servei de mecànica ràpida i econòmica: olis, filtres, nivells, frens i suspensió. Gaudeixi amb tranquilitat del seu cotxe amb un cost de manteniment mínim i al millor preu.
 • Pneumàtics:
  Li garantim el millor preu en pneumàtics. A més li oferim el servei més complert perquè no s'hagi de preocupar de res: alineació de la direcció, equilibrats, reparació de punxades de tota mena.
 • I.T.V.:
  Amb l'objectiu d'assegurar l'èxit en la revisió de la ITV, li proporcionem una revisió prèvia amb la mateixa tecnologia que es fa servir a les estacions d'ITV. La revisió pre-ITV inclou:

  Comprovació de l'acondicionament exterior i l'equipament del vehicle, control de gasos de motors benzina i dièsel, control de la direcció, revisió d'amortidors i del circuit de frens.

  En cas que ho necessiti també disposem del servei de trasllat a l'estació I.T.V.
 • Manteniment:
  Cuidem del seu vehicle a fons: corretja de distribució, circuit de refrigeració, climatització, aire condicionat...
 • Electricitat:
  Som especialistes en sistemes elèctrics: Diagnosi, telecàrregues, reprogramacions, alternadors, motors d'arranc, mesures del par i rendiment del motor, ajustos bàsics dels paràmetres de fàbrica...

  Disposem de màquines de diagnosi úniques a les rodalies, que ens permeten oferir-li dades del seu vehicle que la majoria de tallers de la zona no li poden oferir.
 • Mecànica:
  Els nostres treballadors reben formació continuada de totes les marques per tal de conèixer a fons el seu vehicle. Per això som capaços de reparar o ajustar caixes de canvi automàtiques i manuals, embragatges, culates, etc. en un temps òptim.
Vehicle de substitució
 • Porti el seu cotxe a les nostres instal·lacions i marxi còmodament amb un dels nostres vehicles de substitució. No deixi que un manteniment o una reparació l'aturi.
Rènting
 • Consulti'ns com pot fer el manteniment i les reparacions del seu cotxe de rènting. Disposem d'acords amb les empreses de rènting més importants.
Recollida i entrega a domicili
 • A Mecànica Salvador volem fer-li la vida més còmode, és per això que li venim a buscar el vehicle i li entreguem un cop estigui arreglat allà a on ens demani: a la feina, a casa, a l'estació, etc.
Pressupostos sense compromís
 • Estem desitjant atendre'l. Demani'ns el pressupost que més s'ajusti a les seves necessitats sense cap mena de compromís.
© 2010 MECÀNICA SALVADOR
Política de Privacitat
Disseny web VirtualDomus.com
T 93 867 01 00
T 93 867 15 56
F 93 867 25 89
Ctra. C-35 Nau 49 Km. 56,100 08470 Sant Celoni BCN C/ Esteve Brunell 50-56 08470 Sant Celoni BCN